Kilpailun säännöt: Kesän kaunein parveke -kilpailu

1. Järjestäjä

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy, (Jäljempänä ”Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Kesän kaunein parveke -kilpailu on avoin kaikille LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n omistaman vuokra-asunnon vuokralaisille. Kilpailuun eivät saa osallistua kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 20.6. – 31.7.2022.

4. Kuinka osallistua kilpailuun

-Kilpailuun osallistutaan lähettämällä valokuva oman vuokra-asunnon parvekkeesta sekä omat yhteystiedot osoitteeseen isannointi.lahitapiola@retta.fi.

-Osallistua voi vain parvekekuvalla, joka on otettu LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon omistamasta vuokra-asunnosta, johon kuvan lähettäjällä on voimassa oleva vuokrasopimus.

– Kilpailun voittaja myöntää järjestäjälle oikeuden valokuvata asunnon parvekkeen ja käyttää kuvia vapaasti markkinointitarkoituksiin.

5. Palkinnot ja ehdot

– Kilpailun palkintona on sadan (100) euron alennus kokonaisvuokrasta. Vuokranalennus tullaan vähentämään automaattisesti lokakuun 2022 vuokrasta.

– Voittajat valitaan kaikkien valokuvan lähettäneiden joukosta Elokuussa 2022. Palkinto jaetaan kaikille osallistujille, joiden parveke kuvataan Järjestäjän toimesta markkinointitarkoituksiin.

9. Verotus

Palkinnon voittaja vastaa kilpailupalkinnosta hänelle mahdollisesti aiheutuvista veroista.

10. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.