Toimimme arjen kumppaninasi

LähiTapiola on asiakkaidensa omistama elämänturvayhtiö. Se tarkoittaa, että olemme asiakkaidemme ja heidän läheistensä talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää. Toimimme asiakkaidemme arjen kumppanina niin vakuuttamisen, sijoittamisen, yrittämisen, kuin asumisenkin saralla.

Isä ja lapsi halaavat nauravaisina.

Huolehdimme kodistasi

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito on LähiTapiola-ryhmän omistama kiinteistöjen asiantuntijayritys. Huolehdimme sijoittaja-asiakkaidemme kiinteistövarallisuudesta, joka koostuu laadukkaista toimitila- ja asuinkiinteistöistä.

Kiinteistöalan asiantuntijamme huolehtivat LähiTapiolan omistamista vuokrakodeista 14 paikkakunnalla Suomessa pitäen huolen siitä, että asuminen on turvallista, terveellistä ja mutkatonta.

Nainen ja teini katsovat yhdessä kännykkää

Teemme elämästäsi mutkattomampaa

Asuntovuokrauspalvelumme tekee kodin valinnasta ja muutosta helppoa. Ammattitaitoinen ja luotettava yhteistyökumppanimme Retta huolehtii kotiemme vuokrauksesta. Asiantuntevat asuntovälittäjät ovat apunasi asuntonäytöillä, mutta halutessasi pystyt vuokraamaan kodin täysin sähköisesti aikaa ja paikkaa katsomatta.

LähiTapiolan Mutkattomissa kodeissa pääset nauttimaan myös asumistasi ja arkeasi helpottavista eduista, jolloin sinulle jää vain asuminen!

Mutkaton koti tuo etuja

Vuokrakodeissamme pääset nauttimaan eduista, jotka tuovat helppoutta arkeen ja asumiseen.

Tutustu etuihin
Slice 1