Haluatko irtisanoa kotisi?

Irtisanomisilmoitus kannattaa tehdä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, kun muutto uuteen kotiisi on varmaa. Tarkistathan irtisanomisehtosi vuokrasopimuksesta. Suosittelemme irtisanomisen tekemistä sähköisesti, jotta asioiden käsittely sujuu mahdollisimman mutkattomasti. Huomioithan, että yrityksen nimissä oleva vuokrasopimus tulee irtisanoa pdf-muotoisella irtisanomislomakkeella, sillä sähköinen irtisanominen ei ole mahdollinen.

Mies tietokoneella.

Irtisanomisilmoitus sähköisesti

Voit irtisanoa asuntosi vuokrasopimuksen sähköisellä irtisanomislomakkeella, mikäli sinulla on pankkitunnukset, voimassa oleva sähköpostiosoite sekä matkapuhelinnumero.

Jos vuokrasopimuksesi on kahden henkilön nimissä, täytäthän molempien sopimusosapuolten tiedot irtisanomislomakkeelle, niin irtisanomislomake ohjautuu molempien allekirjoitettavaksi sähköisen irtisanomisen kautta.

Irtisanomislomake on täytettävissä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kielivalinnan pääset tekemään tunnistauduttuasi ensin lomakkeelle alla olevan linkin kautta. Mikäli sähköisessä  irtisanomisessa on häiriöitä, olethan yhteydessä  irtisanomiset.lahitapiola@retta.fi ja kerrot häiriöstä mahdollisimman tarkasti.

Saat tarkemmat muutto-ohjeet sähköpostiisi irtisanomisen vahvistamisen yhteydessä.

Termination of rental agreement can be done either in Finnish, English or Swedish. Language can be changed on the right corner of termination form, after clicking the link below and completing successfully strong identification with your bank detail or mobiilivarmennus.

Tunnistaudu ja täytä sähköinen irtisanomislomake

Irtisanomisilmoitus pdf-lomakkeella

Mikäli sähköinen irtisanominen ei ole sinulle mahdollinen, voit irtisanoa vuokrasopimuksesi täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Pyydämme täyttämään irtisanomislomakkeen kaikki kentät huolella. Näin irtisanominen voidaan käsitellä normaalisti ja myös vuokravakuuden palautus saadaan joustavasti hoidettua.

Lähetä täytetty ja omakätisesti allekirjoitettu lomake skannattuna sähköpostitse osoitteeseen irtisanomiset.lahitapiola@retta.fi. Sähköpostin otsikosta tulee käydä ilmi osoitteesi, asuinkaupunkisi sekä nimesi. Huomioithan, että yhteys on suojaamaton.

Vakuus palautetaan lähtökohtaisesti kuukauden sisällä sopimuksen päättymisestä.

Saat tarkemmat muutto-ohjeet sähköpostiisi irtisanomisen vahvistamisen yhteydessä.

Vuokra-asunnon irtisanomisilmoitus Anmälan om upsägning av hyresbostad Notice of termination of tenancy