Tarjoamme asukkaillemme apua kotitöihin etuhinnoin

Elämä on mutkatonta silloin, kun saa apua arjen askareisiin! Tarjoamme laadukasta kotisiivousta, kodinhoitoa ja lastenhoitoa etuhinnoin yhteistyössä suomalaisen perheyrityksen Sivinan kanssa.

Pariskunta keittiössä kahvilla hymyillen

10 % alennus kotisiivous- ja kodinhoitopalveluista

Helpota arkeasi ja tee Sivinan kanssa siivoussopimus kodin säännöllisestä ylläpitosiivouksesta. Voit myös tilata kertasiivouksen tai ikkunoiden pesun. Kaikki kotisiivous- ja kotihoitopalvelut hoitaa kotisiivouksen ammattilainen.
Esittelysiivoustarjous vain uusille asiakkaille. Sopimuspaikkakunnat ovat Espoo, Helsinki, Vantaa, Tuusula, Turku, Lahti, Tampere, Pori, Vaasa, Oulu ja Jyväskylä.

Tutustu siivouspalveluihin

5 % alennus hoiva- ja avustuspalveluista

Sivinan hoiva- ja avustuspalvelut ovat loistava valinta silloin, kun sinä tai läheisesi tarvitsette apua esimerkiksi kaupassakäynnissä, ruuanlaitossa tai suihkutuksessa. Hoiva- ja avustuspalveluita on mahdollista saada arvonlisäverottomana

5 % alennus lastenhoitopalveluista

Sivinalla on yli 10 vuoden kokemus lastenhoidosta. Tuotamme palveluitamme asiakkaiden tarpeen mukaan esimerkiksi perheen kriisitilanteissa tai sairastapauksissa – joustavasti, luotettavasti ja iloisella mielellä.

Sopimuspaikkakunnat: Espoo, Helsinki, Vantaa, Tuusula, Turku, Lahti, Tampere, Pori ja Jyväskylä.

Tutustu lastenhoitopalveluun

Hyödynnä kotitalousvähennys

Sivinan palvelut kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin, jolloin asukas voi vähentää verotuksessaan työhön kohdistuvista kuluista 60 %/hlö 3 500 euroon asti vuosittain. Täyden vähennysoikeuden saa, kun ostetuissa palveluissa työn osuus on yhteensä 5 000 €/vuosi. Omavastuuosuus on 100 €.