Toimimme arjen kumppaninasi

LähiTapiola on asiakkaidensa omistama elämänturvayhtiö. Se tarkoittaa, että olemme asiakkaidemme ja heidän läheistensä talouden, terveyden ja turvan asialla siellä, missä on elämää. Toimimme asiakkaidemme arjen kumppanina niin vakuuttamisen, sijoittamisen, yrittämisen, kuin asumisenkin saralla.

Huolehdimme kodistasi

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito on LähiTapiola-ryhmän omistama kiinteistöjen asiantuntijayritys. Huolehdimme sijoittaja-asiakkaidemme kiinteistövarallisuudesta, joka koostuu laadukkaista toimitila- ja asuinkiinteistöistä.

Kiinteistöalan asiantuntijamme huolehtivat LähiTapiolan omistamista vuokrakodeista 15 paikkakunnalla Suomessa pitäen huolen siitä, että asuminen on turvallista, terveellistä ja mutkatonta.

Teemme elämästäsi mutkattomamapaa

Asuntovuokrauspalvelumme tekee kodin valinnasta ja muutosta helppoa. Ammattitaitoinen ja luotettava yhteistyökumppanimme Realia huolehtii kotiemme vuokrauksesta. Asiantuntevat asuntovälittäjät ovat apunasi asuntonäytöillä, mutta halutessasi pystyt vuokraamaan kodin täysin sähköisesti aikaa ja paikkaa katsomatta.

LähiTapiolan Mutkattomissa kodeissa pääset nauttimaan myös asumistasi ja arkeasi helpottavista eduista, jolloin sinulle jää vain asuminen!

Tutustu Mutkattoman kodin etuihin

Vastuullisuus on välittämistä

Tavoitteenamme on tarjota asukkaillemme turvallinen ja terveellinen asuinympäristö.

Lue vastuullisuusperiaatteistamme
Slice 1