Asukkaalle

Etsitkö elämäntyyliisi sopivaa vuokrakotia, jossa arki luistaa ja eläminen on mutkatonta? Olet saapunut oikeaan osoitteeseen. LähiTapiolan Mutkattomissa kodeissa asunnon valinta, muutto ja tietenkin itse asuminen on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Asiantuntevat asuntovälittäjämme ovat apunasi asuntonäytöillä, mutta halutessasi pystyt vuokraamaan kodin täysin sähköisesti aikaa ja paikkaa katsomatta.

Nuori nainen tietokoneella

Mutkattomassa kodissa arkesi on helpompaa

Vuokrakodeissamme pääset nauttimaan asumistasi ja arkeasi helpottavista eduista. Mutkattoman kodin eduilla säästät rahaa, aikaa ja vaivaa, joka usein liittyy asumiseen ja muuttamiseen.

 

Mutkattoman kodin edut

Lemmikit sallittu – koteihimme ovat kaiken karvaiset perheenjäsenet aina tervetulleita.

50 MBIT laajakaista* – saat kotiisi vakiovarusteena nopean ja ilmaisen nettiyhteyden sekä valikoidut netti- ja viihdepalvelut edullisempaan hintaan.

Vakuus 350€/1kk  vuokra – Sitoutuessasi vähintään vuoden vuokrasopimukseen saat alennetun vakuuden. Lyhyemmissä sopimuksissa vakuus on yhden kuukauden vuokra.

Maksuton saunavuoro* – pääset hyödyntämään viikoittaista saunavuoroa taloyhtiöissä, joissa on talosauna.

Maksuton pesutupa* – saat käyttöösi pesutuvan taloyhtiöissä, joissa on talopesula.

Asunnon vaihtaminen* – voit vaihtaa asuntoa saman taloyhtiön sisällä ilman irtisanomisaikaa

Kiinteistösähkönä tuulisähkö* – asut 100 % uusiutuvalla energialla toimivassa asuinkiinteistössä.

Kodin turvapaketti 0 € – yli 75-vuotiaille asukkaillemme

-30 % kodin irtaimistovakuutuksesta – uusiin LähiTapiolan kotivakuutuksiin ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta

Siivous- ja kodinhoitopalvelu – saat yhteistyökumppanimme kautta laadukasta kotisiivousta sekä lastenhoito-, hoiva- ja avustuspalveluita etuhintaan. Pystyt hyödyntämään palveluista myös kotitalousvähennyksen!

Koteja lyhytaikaiseen majoittumiseen – tarjoamme mutkatonta asumista myös lyhytaikaisempaan tarpeeseen.

Lähiboxi – nouda paketit kotikulmiltasi.

Pitkäaikaisen asiakkaan etu – kun yli kolmen vuoden asumisen jälkeen muutat toiseen LähiTapiolan vuokrakotiin, saat muuttolaatikot ja -siivouksen ilmaiseksi.

*Ei koske erillisosakkeita

Yhteiset pelisäännöt tekevät yhteiselosta sujuvampaa

Meille on tärkeää, että viihdyt kodissasi ja tunnet olosi mukavaksi ja turvalliseksi.

 

Olemme koonneet sinua varten asukasoppaan, jonka yhteisiä pelisääntöjä noudattamalla asumisviihtyvyys ja -turvallisuus pysyvät kunnossa ja naapurit tyytyväisinä.

Asukasopas

Yhteisen asukaslaskutushinnaston avulla näet vaivattomasti esimerkiksi mitä lukon uudelleen sarjoitus tai lisäavaimen hankkiminen maksaa.

Asukaslaskutushinnasto

Haluatko irtisanoa kotisi?

Irtisanomisilmoitus kannattaa tehdä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, kun muutto uuteen kotiisi on varma. Tarkistathan irtisanomisehtosi vuokrasopimuksesta. Suosittelemme irtisanomisen tekemistä sähköisesti asioiden mutkattoman käsittelyn kannalta.

Huomioithan, että yrityksen nimissä oleva vuokrasopimus tulee irtisanoa pdf-muotoisella irtisanomislomakkeella, sillä sähköinen irtisanominen ei ole mahdollinen.

Saat tarkemmat muutto-ohjeet sähköpostiisi irtisanomisen vahvistamisen yhteydessä.

Voit irtisanoa asuntosi vuokrasopimuksen sähköisellä irtisanomislomakkeella, mikäli sinulla on pankkitunnukset, voimassa oleva sähköpostiosoite sekä matkapuhelinnumero.

Jos vuokrasopimuksesi on kahden henkilön nimissä, täytäthän molempien sopimusosapuolten tiedot irtisanomislomakkeelle, niin irtisanomislomake ohjautuu molempien allekirjoitettavaksi sähköisen irtisanomisen kautta.

Irtisanomislomake on täytettävissä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kielivalinnan pääset tekemään tunnistauduttuasi ensin lomakkeelle alla olevan linkin kautta. Mikäli sähköisessä  irtisanomisessa on häiriöitä, olethan yhteydessä irtisanomiset.lahitapiola@retta.fi ja kerrot häiriöstä mahdollisimman tarkasti.

Termination of rental agreement can be done either in Finnish, English or Swedish. Language can be changed on the right corner of termination form, after clicking the link below and completing successfully strong identification with your bank detail or mobiilivarmennus.

Tunnistaudu ja täytä sähköinen irtisanomisilmoitus

Mikäli sähköinen irtisanominen ei ole sinulle mahdollinen, voit irtisanoa vuokrasopimuksesi täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Pyydämme täyttämään irtisanomislomakkeen kaikki kentät huolella. Näin irtisanominen voidaan käsitellä normaalisti ja myös vuokravakuuden palautus saadaan joustavasti hoidettua.

Lähetä täytetty ja omakätisesti allekirjoitettu lomake skannattuna sähköpostitse osoitteeseen irtisanomiset.lahitapiola@retta.fi. Sähköpostin otsikosta tulee käydä ilmi osoitteesi, asuinkaupunkisi sekä nimesi. Huomioithan, että yhteys on suojaamaton.

Vakuus palautetaan lähtökohtaisesti kuukauden sisällä sopimuksen päättymisestä.

Vuokra-asunnon irtisanomisilmoitus Anmälan om uppsägning av hyresbostad Notice of termination of tenancy

Onko asunnossasi tai taloyhtiössäsi huolto- tai korjaustarvetta?

Kiireettömät huolto- tai korjauspyynnöt teet mutkattomimmin sähköisellä vikailmoituslomakkeellamme. Voit ilmoittaa esimerkiksi talosaunan sammuneesta valaisimesta tai toimimattomasta tiskikoneestasi lomakkeen kautta.

Tee kiireetön vikailmoitus

Kiireelliset vahingot, kuten esimerkiksi vesivahingot, tulee ilmoittaa välittömästi huoltoyhtiön päivystykseen. Huoltoyhtiösi yhteystiedot löydät taloyhtiösi ilmoitustaululta.

Vastuullisuus on välittämistä

Tavoitteenamme on tarjota asukkaillemme turvallinen, terveellinen ja viihtyisä asuinympäristö.

Lue vastuullisuusperiaatteistamme
Slice 1