Asukkaalle

LähiTapiolan Mutkattomissa kodeissa asuminen on helppoa. Nettisivuiltamme löydät nopeasti tarvitsemasi linkit ja lomakkeet erilaisiin asumisen ilmoituksiin sekä kattavan oppaan asukkaille. Mikäli havaitset asunnossasi tai taloyhtiön tiloissa puutteita, pääset sujuvasti tekemään myös vikailmoituksen netissä. Ja kun tulee aika uusille kuvoille, onnistuu asunnon irtisanominenkin vaivatta.

Isoäiti katsoo puhelinta kotisohvalla.

Asukkaan opas

Olemme koonneet sinua varten asukasoppaan, jonka yhteisiä pelisääntöjä noudattamalla asumisviihtyvyys ja -turvallisuus pysyvät kunnossa ja naapurit tyytyväisinä.

Tutustu oppaaseen

Muuttoilmoitus

Muuttoilmoitus tulee tehdä aina, kun muutat asunnosta toiseen. Teet sen kätevästi yhdestä paikasta.

Tee muuttoilmoitus

Vikailmoitus

Havaitsitko jonkin vian tai puutteen asunnossasi tai taloyhtiön yhteisissä tiloissa? Voit ilmoittaa siitä helposti Rettalle nettilomakkeella.

Tee vikailmoitus

Haluatko irtisanoa kotisi?

Irtisanomisilmoitus kannattaa tehdä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, kun muutto uuteen kotiisi on varmaa. Suosittelemme tekemään irtisanomisen sähköisesti.

Tee irtisanomisilmoitus

Usein kysyttyä vuokra-asumisesta

Toivomme, että asuminen LähiTapiolan vuokrakodissa olisi sinulle mahdollisimman mutkatonta. Olemme koonneet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tutustu kysymyksiin

Vastuunjako vuokra-asumisessa

Mitkä asunnon hoitoon liittyvät kunnossapidon asiat kuuluvat vuokralaiselle ja mistä puolestaan vastaa huoltoyhtiö tai vuokranantaja? Lue ohjeemme vuokra-asumisen vastuunjaosta.

Tutustu vastuunjakoon